Идеята на Всяка Форма

Идеята на AnyShape Music е да обедини на едно място – хора, които изразяват себе си чрез изкуството и техните произведения. От името на вас, нас и мен се надявам действията ни да отговарят най-точно на въпроса какво е AnyShape.

Думите ще са малко да опишат идеята, но все пак достатъчни да си я обясним по собствен начин, до поставен от нас предел.

Сайтът на Any Shape – anyshapemusic.com 

Защо така категоризирано – music, ако тук няма да има само музика?

Защото домейнът anyshape.com, вече беше зает. Първите ни стъпки са обвързани с музиката и за това  По какъвто и начин да изберем да се изразяваме, всички ние, разпознаваме и оценяваме красивите произведения, където си личат старанието и вложеният труд.

AnyShape лейбъл ли е?

Всяка Форма, нито е лейбъл, което от латински означава етикет, нито някаква подобна организация, нито е секта на разни духовни последователи, нито пък е просто уебсайт или канал Youtube. Какво е ANY SHAPE ще разберете, ако следите сайта, групата ни в Telegram и нашия Youtube канал. Ако ви хареса това, което откривате тук, споделето го и зарадвайте и някого другиго, когото обичате и на когото държите, или просто човек, на когото смятате, че ще допадне.

Какви са намеренията ни?

Какви са намеренията ни или намеренията ви? Това е движение, определя се от всички ни и поради тази причина отговор на този въпрос, може да даде само съдръжанието публикувано към момента.

За настояващите – добър отговор би бил: „Добри“, но както в Приказка за стълбата от Христо Смирненски се казва „Пътят към ада е осеян с добри намерения.“, фразата се приписва също така и на друг писател – Самуел Джонсън.

Scroll to Top